tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post2778162143772054320..comments2023-08-09T11:02:57.122+02:00Comments on KataKonyha: Cicatelli tészta - mit készítsek belőle?Katahttp://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-87571145418286449842021-02-20T17:53:07.174+01:002021-02-20T17:53:07.174+01:00Tudnám,mit tegyek rá,tehát nem ez érdekelne,hanem ...Tudnám,mit tegyek rá,tehát nem ez érdekelne,hanem hogyan főzzem ki?Gondolom,sós vízben,de pl.meddig kell főzni?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01337913699487159868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-2356126478091067822009-06-17T19:31:51.434+02:002009-06-17T19:31:51.434+02:00Makka, köszi:) Ha az elsőben a rákot fel lehetne c...Makka, köszi:) Ha az elsőben a rákot fel lehetne cserélni csirkemellel, akkor az szimpi lenne nagyon!Katahttps://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-79666126411692605882009-06-15T22:47:53.651+02:002009-06-15T22:47:53.651+02:00Nagy hirtelen ezt a kettőt találtam, szerintem min...Nagy hirtelen ezt a kettőt találtam, szerintem mindkettő szimpatikus:<br />http://www.waitrose.com/recipe/Cicatelli_Pasta_with_Fresh_Crab,_Chilli_and_Garlic.aspx<br /><br />http://www.epicurean.com/featured/cicatelli-with-pumpkin-and-sage-recipe.htmlMakkahttps://www.blogger.com/profile/07018746261664042601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-34957378782079585262009-06-12T23:25:32.250+02:002009-06-12T23:25:32.250+02:00Gyöngyi, köszi, ez is szuper ötlet:)Gyöngyi, köszi, ez is szuper ötlet:)Katahttps://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-5991187596142266552009-06-12T00:42:09.483+02:002009-06-12T00:42:09.483+02:00A következőt ajánlom:
Vaj és olaj keverékén süss k...A következőt ajánlom:<br />Vaj és olaj keverékén süss ki csirke vagy pulyka csíkokat, fűszerezd (só, kakukkfű, bazsalikom). Vedd ki a husikat, takard le egy alufóliával. A visszamaradt szaftban szeletelt gombát párolj meg, (fűszerezd szintén), majd öntsd fel tejszínnel. Tedd vissza a husicsíkokat, rottyantsd össze. Végül keverd össze a kifőzött cicáddal:) Én a husi csíkokat ugyanakkorára vágnám, Gyöngyihttps://www.blogger.com/profile/09443688126885465566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-76113139221005905582009-06-11T21:46:47.577+02:002009-06-11T21:46:47.577+02:00Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, megvizsg...Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, megvizsgálom mindegyiket.<br /><br />Anikó, neked külön köszönöm, és bocs, hogy a bloggereket kérdeztem, de kevesen szoktak nekem kommentelni mások. Gyere máskor is, mondd el a véleményedet, szívesen veszem:)Katahttps://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-37908145297978183232009-06-11T19:18:03.165+02:002009-06-11T19:18:03.165+02:00Kata, az oldalamon a cimkéknél taklálsz olyat, hog...Kata, az oldalamon a cimkéknél taklálsz olyat, hogy: olasz. Kukk meg!!! :)Ancsikahttps://www.blogger.com/profile/04554028416440048679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-52650821057081154892009-06-11T12:37:01.701+02:002009-06-11T12:37:01.701+02:00Én capuntinak ismerem, spárgával is ettük:http://e...Én capuntinak ismerem, spárgával is ettük:http://eteto.freeblog.hu/archives/2008/04/24/spargaztam_megint/, de szerintem mindenféle szószos dologgal jó.Cserkehttp://eteto.freeblog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-9776526219933011592009-06-11T10:49:41.827+02:002009-06-11T10:49:41.827+02:00Még ezt a halasat is el tudnám hozzá képzelni:
htt...Még ezt a halasat is el tudnám hozzá képzelni:<br />http://pasta-ebasta.blogspot.com/2008/10/rigatoni-ajkval.html<br />Vagy itt egy tejszínes-brokkolis:<br />http://pasta-ebasta.blogspot.com/2008/10/rigatoni-brokkolival.html<br />Szóval mindenképp valami olyan szószt tennék rá, aminek karakteres íze van és "jól tapad" a tésztára.<br />Remélem tudtam segíteni! :-)Gabahhttps://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-83058322659120013972009-06-11T10:42:35.522+02:002009-06-11T10:42:35.522+02:00Katka, a cicatelli tipikus pugliai tészta, gyakorl...Katka, a cicatelli tipikus pugliai tészta, gyakorlatilag minden olyan szósz illik hozzá, ami az orecchiettéhez, vagyis pl. brokkoli+csípőspaprika, vagy paradicsom+marhahús+soksokrozmaring, de ha ezek nem nagyon jönnek be, akkor is mindenképp valamilyen erős ízű zöldséggel párosítsd! Pl. radicchoval...ha ma lenne iylen tésztám én bizti radicchioval készíteném el.Gabahhttps://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-5432865125529412252009-06-11T10:21:05.036+02:002009-06-11T10:21:05.036+02:00Szia, bar nem vagyok gasztroblogger imadom a kulon...Szia, bar nem vagyok gasztroblogger imadom a kulonleges olasz tesztakat, ilyet is keszitettem mar. Legjobban cukkinivel-brokkolival-tejszinnel kis fokhagymaval megbolonditva, lehetoleg parmezannal megszorva. Ha husosan szeretitek, akkor nemi csirkemellet is elbir. A zoldsegeket fonnyasztott hagyman martasszeruen osszefozni, tejszinnel felonteni, es mehet is a tesztara. Isteni :)<br />Udv<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-37253938681025109972009-06-11T09:36:16.439+02:002009-06-11T09:36:16.439+02:00Sajnos nem tudom, mit kell készíteni ebből a tészt...Sajnos nem tudom, mit kell készíteni ebből a tésztából, de ha van kedved, időd, gyere játszani!:<br />http://napmatka.blogspot.com/2009/06/hetedhet-orszag.htmlerős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.com