tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post2935965656357951056..comments2023-08-09T11:02:57.122+02:00Comments on KataKonyha: Farsangi fánkKatahttp://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-21810423905813971732009-02-21T18:16:00.000+01:002009-02-21T18:16:00.000+01:00Kedves Anonymus: teljesen nem tudok veled egyetér...Kedves Anonymus: teljesen nem tudok veled egyetérteni, ugyanis a rumból azért nem lehet sokkal többet, mert elviszi a tészta állagát. A citromhéj az más "tészta", mert abból mehet jóval több is, csak nem mindenki szereti, ha túlzottan citromos-kesernyés lesz. Én a magam részéről inkább a töménytelen mennyiségű házi baracklekvár hozzáadására szavazok:)<BR/><BR/>Ez a tészta nálam egyébként viszi aKatahttps://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-6366102062767512442009-02-21T17:56:00.000+01:002009-02-21T17:56:00.000+01:00NEM ÉRDEMES SPÓROLNI A RUMMAL ÉS A CITROMHÉJJAL --...NEM ÉRDEMES SPÓROLNI A RUMMAL ÉS A CITROMHÉJJAL -- EZEKBŐL LEHET AZ ÁTLAGNÁL TÖBBET IS.Anonymousnoreply@blogger.com