tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post5258356977964178199..comments2023-08-09T11:02:57.122+02:00Comments on KataKonyha: A kényszer szülte fasírtKatahttp://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-2324600144540930072009-06-07T00:34:29.339+02:002009-06-07T00:34:29.339+02:00Off: kérdezted az epret...Nálunk kb. 7-8 km-re a v...Off: kérdezted az epret...Nálunk kb. 7-8 km-re a várostól 500.- ft-ért lehet szedni, de 600-ért árulják kis ládákban....Ez még befőzni drága, de megenni már tűrhető ár....trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-63322856900015090612009-06-07T00:32:34.051+02:002009-06-07T00:32:34.051+02:00Kata!A krumpli tényleg tökéletes nyersen beleresze...Kata!A krumpli tényleg tökéletes nyersen belereszelve a fasírtba-én is szoktam!<br />Aztán nemrég rábukkantam egy új receptre-ebben pürészerű főtt krumpli kerül a fasírtba( zsemle persze nem kell ekkor)-hát, ez valami szuper! Azóta így készítem! Még halfasírtnak is működik a tipp! Oxfordi húsrolád néven van fenn nálam, Gesztenyénél találtam, ő meg Nosaltynál:)))trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-27073411686745327662009-06-06T22:58:56.702+02:002009-06-06T22:58:56.702+02:00Edit köszi az ötleteket!
Napmátka, nekem is sokszo...Edit köszi az ötleteket!<br />Napmátka, nekem is sokszor nem annyira hiányzik a hús, de azért nem hiszem, hogy teljesen elhagynám... és tényleg, nyáron a zöldségkavalkád jobban el tudja felejtetni velem:)Katahttps://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-76561696237262966632009-06-06T20:02:36.363+02:002009-06-06T20:02:36.363+02:00Ilyenkor nyáron még jól is esik ez a zöldséggel ga...Ilyenkor nyáron még jól is esik ez a zöldséggel gazdagított változat. Gratulálok az ötlethez!erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-10472412342798587672009-06-06T11:51:07.304+02:002009-06-06T11:51:07.304+02:00Az este zöldséges pityókás rántottát sütöttem (zöl...Az este zöldséges pityókás rántottát sütöttem (zöldséges tócsni) és közben eszembejutott, hogy milyen rég nem sütöttem zöldséges fasírtot. <br />Én abba nagyon kis kockákra vágott répát, piros és zöld paprikát, illetve zöldborsót és kukoricát szoktam tenni. Hogy biztosan ne essen szét pedig, nem csak egyszerűen kisütöm, hanem lisztbe és tojásba márva kirántom. <br /><br />Amúgy nálunk sokan sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.com