tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post8499611528824294343..comments2023-08-09T11:02:57.122+02:00Comments on KataKonyha: Citromos cseresznyelekvárKatahttp://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-39002176113034455612012-02-24T18:34:13.338+01:002012-02-24T18:34:13.338+01:00Kedves Névtelen, ha puha a cseresznye, akkor szétf...Kedves Névtelen, ha puha a cseresznye, akkor szétfő magától, de ha ledarálod (csak nagyon tiszta legyen!!!) vagy turmixolod, akkor talán hamarabb készen lesz:)Ha nagyobb a gyümölcs - vagy nem túl puha -, akkor érdemes felaprítani, ilyenkor rusztikusabb lesz a kész lekvár állaga, mintha darálnád vagy mixelnéd.<br /><br />Sok sikert kívánok!Katahttps://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-90393568380506796502012-02-23T15:26:09.775+01:002012-02-23T15:26:09.775+01:00Tetszetős a recept nagyon :) Írod, hogy a gyümit ...Tetszetős a recept nagyon :) Írod, hogy a gyümit feldarabolod... Kérdezném, hogy a cseresznyét ledarálod, vagy a sok főzéstől úgyis szétasik?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-6559779226702270082010-06-11T12:09:53.176+02:002010-06-11T12:09:53.176+02:00Imádom, nagyon-nagyon. Úgy ennék most friss kenyér...Imádom, nagyon-nagyon. Úgy ennék most friss kenyérrelBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com