tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post8519936899431079971..comments2023-08-09T11:02:57.122+02:00Comments on KataKonyha: Kelbimbóleves majdnem Répalány módraKatahttp://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-44927736975931492022008-12-06T23:07:00.000+01:002008-12-06T23:07:00.000+01:00Szia! Ha hiszed, ha nem, gondoltam rád, hátha előb...Szia! Ha hiszed, ha nem, gondoltam rád, hátha előbújsz:))) <BR/>A frankfurti levest azt már én is főztem így, tényleg finom. <BR/>Azt sajnálom utólag, hogy a mi levesünk is sokkal sűrűbb volt ennél, mint a képen van, és nem jól adtam vissza, de a fényképezést még nagyon gyakorolnom kell...Katahttps://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-2061976828875159532008-12-06T21:01:00.000+01:002008-12-06T21:01:00.000+01:00:-)) köszönöm, h. eszembe juttattad, a jövő héten ...:-)) köszönöm, h. eszembe juttattad, a jövő héten listás lesz ez a leves! azóta főztem ám kelbimbóval frankfurti levest is. pontosan úgy, ahogyan kelkáposztából főzném, a kelbimbókat félbe/negyedbe vágom. <BR/><BR/>mi is teszünk a káposztás/babos levesekbe csilit, de utólag, a gyerkő miatt így praktikusabb.<BR/>(ma korianderes sárgarépakrémleves volt, a kanál majd' megállt benne, nagyon finom!)<Anonymousnoreply@blogger.com