tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post8875498582330431462..comments2023-08-09T11:02:57.122+02:00Comments on KataKonyha: Meggylekvár és meggy ivólé, egy lépésbenKatahttp://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-32913481405728317992017-07-13T23:15:58.857+02:002017-07-13T23:15:58.857+02:00Sziasztok!
Én nagyon sokszor csinàltam már a kettő...Sziasztok!<br />Én nagyon sokszor csinàltam már a kettős hasznosítàst, meggy, feketeribizli, szeder, málna esetében. Először a pépesített gyümölcsöt egy éjszakán át csöpögni hagyom(ribizlihez kell vizet önteni) majd másnap a gyümölcshúsból a meggy húsából lekvárt,dzsemet kèszítek. A kicsepegett lèhez ugyanannyi súlyú cukrot, majd felforralàs utàn szàraz dunsztba rakom az üvegeket. Idén a Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17774842756485104541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-50860512583919782242013-07-03T19:59:55.448+02:002013-07-03T19:59:55.448+02:00Nagyon finom a meggylekvar es az ivole is. Anyu is...Nagyon finom a meggylekvar es az ivole is. Anyu is pont igy csinalja.vdaianahttps://www.blogger.com/profile/01184479472078158276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8201354149304182211.post-66774033096948968172013-07-03T07:34:58.819+02:002013-07-03T07:34:58.819+02:00Mindig elforraltam a levét eddig, tiszta hülye vol...Mindig elforraltam a levét eddig, tiszta hülye voltam, holott imádom a meggyszörpöt, na ezentúl így fogom eltenni, mentettem, köszi:-))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com