Ma reggel vették le a füstről az idei pácolt húsos szalonnánkat, délben már itthon is volt. Ugyanazzal a technikával készítettük, mint tavaly, remélem, ugyanolyan finom is lesz. Abszolút ki tudtuk vele váltani az üzletben vásárolható bacon-t, ráadásul tudjuk, hogy semmi tartósítószer nincs bennük.
Egyelőre még a padlásra tettük, nagymamám mindig azt mondta, hogy "ki kell fagyni" a szalonnának. Én azért remélem, hogy fagyni már nem nagyon fog az idén, viszont kb. 1 hónap pihentetés kell neki. Nagyon várom, mert a tavalyi 2 darabból már csak 20 dekányi van...
Egyelőre még a padlásra tettük, nagymamám mindig azt mondta, hogy "ki kell fagyni" a szalonnának. Én azért remélem, hogy fagyni már nem nagyon fog az idén, viszont kb. 1 hónap pihentetés kell neki. Nagyon várom, mert a tavalyi 2 darabból már csak 20 dekányi van...
Merénylet!:D
VálaszTörlésEzeken el leheteni éldegélni egy ideig...:))
VálaszTörlésGyönyörűek!!! :-)
VálaszTörlésAzt a maradék 20 dekányit én még nagyon be tudnám osztani.
VálaszTörlésHűha! Csodásan néznek ki!:-)))
VálaszTörlésGyönyörűek lettek!!! Most irigykedem egy kicsit!!!:))
VálaszTörlésKöszönöm lányok! meg akartam osztani veletek az örömömet:)
VálaszTörlésKata! ezek gyönyörüek. A mieink is kb a jövő héten jönnek haza. Még nekem is van egy parányi a tavalyiból, de nagyon vigyázok rá :))
VálaszTörlésJéééééézus anyám! Kata, ez a kép... Gyilkos!:)))))
VálaszTörlésHuujuj ez több mint fantasztikus. :D
VálaszTörlésHa küldenél, nem tiltakoznék..
VálaszTörlés