2010. szeptember 6.

Megjelentünk!




Megjelent a KIFŐZTÜK magazin legújabb száma!

Telis-tele van az újság olyan receptekkel, amelyek szezonális zöldségekkel és gyümölcsökkel készültek. Ha valaki szeretné azt a trendet követni, hogy lehetőleg mindent friss alapanyagból készítsen el, akkor lapozza fel virtuálisan szeptemberi számunkat.

Találhatók benne ötletek a családok hétköznapi és hétvégi menüjének elkészítéséhez. Van jó sok leves és főétel, de megtalálhatók benne ízletes desszertek és kelttészták is. A vega szekció is serénykedett, akik ezt keresik, ők sem fognak csalódni.
Havi borajánlókban a tokaji száraz(!) borokkal ismerkedhettek meg egy kicsit részletesebben.

Ebbe a számba én ízletes, tartalmas zöldbablevessel, különleges rakottassal, finom pizzával és egy szenzációs pitével készültem. Remélem, hogy elkészítitek; kíváncsi leszek a véleményetekre!

Az újságot a szokott módon (első letöltők egy rövid regisztráció után) tölthetitek le a Kifőztük oldaláról. Tegyétek meg minél előbb!

3 megjegyzés:

  1. Bianka, köszi szépen!

    Réka, én is kívánok neked szép estéket és napfényes, gyönyörű napokat! Puszi!:)

    VálaszTörlés