Megjelent a KIFŐZTÜK magazin legújabb száma!
Telis-tele van az újság olyan receptekkel, amelyek szezonális zöldségekkel és gyümölcsökkel készültek. Ha valaki szeretné azt a trendet követni, hogy lehetőleg mindent friss alapanyagból készítsen el, akkor lapozza fel virtuálisan szeptemberi számunkat.
Találhatók benne ötletek a családok hétköznapi és hétvégi menüjének elkészítéséhez. Van jó sok leves és főétel, de megtalálhatók benne ízletes desszertek és kelttészták is. A vega szekció is serénykedett, akik ezt keresik, ők sem fognak csalódni.
Havi borajánlókban a tokaji száraz(!) borokkal ismerkedhettek meg egy kicsit részletesebben.
Ebbe a számba én ízletes, tartalmas zöldbablevessel, különleges rakottassal, finom pizzával és egy szenzációs pitével készültem. Remélem, hogy elkészítitek; kíváncsi leszek a véleményetekre!
Találhatók benne ötletek a családok hétköznapi és hétvégi menüjének elkészítéséhez. Van jó sok leves és főétel, de megtalálhatók benne ízletes desszertek és kelttészták is. A vega szekció is serénykedett, akik ezt keresik, ők sem fognak csalódni.
Havi borajánlókban a tokaji száraz(!) borokkal ismerkedhettek meg egy kicsit részletesebben.
Ebbe a számba én ízletes, tartalmas zöldbablevessel, különleges rakottassal, finom pizzával és egy szenzációs pitével készültem. Remélem, hogy elkészítitek; kíváncsi leszek a véleményetekre!
Az újságot a szokott módon (első letöltők egy rövid regisztráció után) tölthetitek le a Kifőztük oldaláról. Tegyétek meg minél előbb!
Szép estét neked Kata!:))
VálaszTörlésBianka, köszi szépen!
VálaszTörlésRéka, én is kívánok neked szép estéket és napfényes, gyönyörű napokat! Puszi!:)
Hát sajnos szakad az eső :(((
VálaszTörlés