A Szepyke fejéből kipattant ötletből mára megszületett a receptújság. 14 lelkes gasztroblogger - köztük én is - együtt sütött-főzött, hogy a húsvétra készülődésben ötleteket adjon. Vannak az újságban előételek, főételek, desszertek, reformételek, egyéb tippek és trükkök, mindenkinek hasznos lesz, aki kéri. Terveink szerint havonta fogunk megjelenni újdonságokkal.
A kiadvány ingyenes, de ahhoz, hogy le tudjátok tölteni, itt egy rövid regisztráció szükséges.
Én többek között ezt készítettem, a kiadványban megtaláljátok a receptjét is:
A kiadvány ingyenes, de ahhoz, hogy le tudjátok tölteni, itt egy rövid regisztráció szükséges.
Én többek között ezt készítettem, a kiadványban megtaláljátok a receptjét is:
Kattintsatok, és töltsétek le ti is:)
Gratulálunk!
VálaszTörlésGratulálok
VálaszTörlésGratulálok!
VálaszTörlésTiszta szívből gratulálok ehhez a nagy és csodálatos munkához. Látszik az újságon, hogy rengeteg energiát fektettetek bele a saját -és a mi örömünkre egyaránt, amiért óriási köszönet.
VálaszTörlésKöszönöm szépen a gratulációkat a saját, és a többiek nevében is! Remélem, hasznát veszitek majd a benne olvasottaknak.
VálaszTörlésNagyon jó az újság, gratulálok hozzá! Megyek nézem a recepted:-))
VálaszTörlésOlvastam a receptjeidet, gratulálok!
VálaszTörlésNagyon ügyesek vagytok! Gratulálok! :))
VálaszTörlésÉs cserébe van egy kis meglepetésem, ami Téged is illet:
http://felholanyka.blogspot.com/2010/03/ujabb-dijat-kaptam.html