Újra kifőztük, amit megfőzhetünk októberben. Hatalmas választékkal jövünk most is, érdemes sietni, letölteni az ingyenes gasztromagazint.
Szuper receptek, hagyományos és új rovatok találhatók az újságban. Ahogy a piacon, nálunk is megjelentek a szezon zöldségei és gyümölcsei, és még sok minden más is.
Én most rizottóval, halas és gombás recepttel, valamint tökfőzelékkel készültem.
Érdemes kattintani, mert az oldal a friss újságon kívül is tartogat jó néhány meglepetést!
Szuper receptek, hagyományos és új rovatok találhatók az újságban. Ahogy a piacon, nálunk is megjelentek a szezon zöldségei és gyümölcsei, és még sok minden más is.
Én most rizottóval, halas és gombás recepttel, valamint tökfőzelékkel készültem.
Érdemes kattintani, mert az oldal a friss újságon kívül is tartogat jó néhány meglepetést!
Már le is töltöttem a 8-ast, megint nagyon jó az egész. Nagyon jó, hogy csináljátok ezt az újságot. Jó "lapozgatni".
VálaszTörlésA májas rizottót szoktam én is csinálni,hol zöldségekkel, hol anélkül,mikor mi van otthon, csak úgy a saját kútfőmből.
Anikó, köszi szépen!:) Nagyon örülök, ha tetszik, sok munka van benne, jólesik, ha megdicséritek.
VálaszTörlésA rizottó szerintem is isteni kaja, az utóbbi időben még inkább rákattantam. Jó saját kútfőből is, én is szoktam, ha nincs inspiráció, de tele a hűtő maradékokkal.