2011. május 6.

Májusban is Kifőztük, hogy mit főzzünk:)




Megjelent és már letölthető a Kifőztük legújabb, májusi száma. Minden van benne, mi szem-szájnak ingere; a tavasz beköszöntével újra színes ételekkel kényeztethetjük magunkat és szeretteinket. Az összes szokásos rovat is megtalálható, érdemes az újságért ellátogatni az oldalra.

Van még egy fontos információ: most utolsó alkalommal, közkívánatra bő 1 hónap időtartamra, elérhetővé válnak az újság eddigi számai. Június 15-ig ingyenesen letölthetők, utána már csak a receptek lesznek a honlapon, amelyeket igyekszünk folyamatosan feltenni. Június 16. után mindig csak az utolsó 4 újság lesz elérhető, letölthető. Emiatt elképzelhető, hogy kicsit lassabb lesz az oldal, kis türelmet kérünk mindenkitől!

Ebben a számban 3 receptem van, mindegyik kedves, de képileg a következő tetszik a legjobban. Az hogy mi van a tányérban, az újságból kiderül;)

3 megjegyzés:

  1. Kata, most először nem lehet letölteni az újságot, eddig mindig pár perc alatt sikerült, most az atyaúristennek sem megy, állandóan jelzi, hiba az oldalon, na akkor most mi van????
    Századszorra próbálom.:(((((
    A beírásokból úgy látom másoknak sem megy:-((((((

    VálaszTörlés
  2. Mégis sikerült, bár nem tudom, hogy
    a századik kattintás után egyszercsak bejött és jobb egér, mentés másként és ott volt, eddig sokkal egyszerűbb és simább volt, de a lényeg, hogy itt van. Most neki állok a böngészésnek, és elnézést a türelmetlenségért, de nagyon szeretem az újságotokat, szomorú lennék ha nem lenne meg mind:-)))))))))))))

    VálaszTörlés
  3. Ez a szám is nagyon jó, tele van ötlettel, egyik recept jobb mint a másik, szóval gratula:-))))

    VálaszTörlés