Nem így indult, de ez lett belőle... És hogy milyen volt? szerintünk csodás!
Recept? hát nem nagyon van:) elkészítettem a szokásos focaccia tésztánkat. Mielőtt éppen megkelt volna, benéztem a hűtőbe, és összetalálkoztam némi árválkodó medvehagymával, megszántam, kivettem:)
Kb. 6-8 dekányi (kisebb csokor) medvehagymát vékonyan felszeleteltem, összekavartam annyi tejföllel, amennyit éppen felvett, sóztam, borsoztam, kevés csípős zöldpaprikát is hozzákevertem. A megkelt focaccia alapra kentem, rászórtam kb. 5-6 dekányi nagyon vékony gyufaszálra vágott húsos szalonnát, majd 18 perc alatt 200 fokos légkeveréses sütőben készre sütöttem.
Egyszerű és nagyszerű!
Recept? hát nem nagyon van:) elkészítettem a szokásos focaccia tésztánkat. Mielőtt éppen megkelt volna, benéztem a hűtőbe, és összetalálkoztam némi árválkodó medvehagymával, megszántam, kivettem:)
Kb. 6-8 dekányi (kisebb csokor) medvehagymát vékonyan felszeleteltem, összekavartam annyi tejföllel, amennyit éppen felvett, sóztam, borsoztam, kevés csípős zöldpaprikát is hozzákevertem. A megkelt focaccia alapra kentem, rászórtam kb. 5-6 dekányi nagyon vékony gyufaszálra vágott húsos szalonnát, majd 18 perc alatt 200 fokos légkeveréses sütőben készre sütöttem.
Egyszerű és nagyszerű!
Na ez az "amilyen egyszerű, olyan zseniális" kategória. Mentettem az ötletet, köszi szépen.
VálaszTörlésFantasztikus... :)
Hát Kata, ez remek lehet! :)
VálaszTörlésIstenien nézel ki
VálaszTörlésDuende, köszi, zavarba hoztál! (piruló szmájli helye) de tényleg jó volt!:)
VálaszTörlésCsipet, köszi, ennél remekebb már csak az epertortád lehetett...(ez itt egy sóhajtó szmájli helye)
Bianka, köszi... habár a kép nem igazán lett jó, mert este volt, és jelenleg nem találok olyan fényt, ahol igazán visszajönnének a színek, de keresgélek:)