Nem így indult, de ez lett belőle... És hogy milyen volt? szerintünk csodás!
Recept? hát nem nagyon van:) elkészítettem a szokásos focaccia tésztánkat. Mielőtt éppen megkelt volna, benéztem a hűtőbe, és összetalálkoztam némi árválkodó medvehagymával, megszántam, kivettem:)
Kb. 6-8 dekányi (kisebb csokor) medvehagymát vékonyan felszeleteltem, összekavartam annyi tejföllel, amennyit éppen felvett, sóztam, borsoztam, kevés csípős zöldpaprikát is hozzákevertem. A megkelt focaccia alapra kentem, rászórtam kb. 5-6 dekányi nagyon vékony gyufaszálra vágott húsos szalonnát, majd 18 perc alatt 200 fokos légkeveréses sütőben készre sütöttem.
Egyszerű és nagyszerű!
Recept? hát nem nagyon van:) elkészítettem a szokásos focaccia tésztánkat. Mielőtt éppen megkelt volna, benéztem a hűtőbe, és összetalálkoztam némi árválkodó medvehagymával, megszántam, kivettem:)
Kb. 6-8 dekányi (kisebb csokor) medvehagymát vékonyan felszeleteltem, összekavartam annyi tejföllel, amennyit éppen felvett, sóztam, borsoztam, kevés csípős zöldpaprikát is hozzákevertem. A megkelt focaccia alapra kentem, rászórtam kb. 5-6 dekányi nagyon vékony gyufaszálra vágott húsos szalonnát, majd 18 perc alatt 200 fokos légkeveréses sütőben készre sütöttem.
Egyszerű és nagyszerű!
4 megjegyzés:
Na ez az "amilyen egyszerű, olyan zseniális" kategória. Mentettem az ötletet, köszi szépen.
Fantasztikus... :)
Hát Kata, ez remek lehet! :)
Istenien nézel ki
Duende, köszi, zavarba hoztál! (piruló szmájli helye) de tényleg jó volt!:)
Csipet, köszi, ennél remekebb már csak az epertortád lehetett...(ez itt egy sóhajtó szmájli helye)
Bianka, köszi... habár a kép nem igazán lett jó, mert este volt, és jelenleg nem találok olyan fényt, ahol igazán visszajönnének a színek, de keresgélek:)
Megjegyzés küldése