2010. november 21.

Friss hírek a KataKonyhából


A hétvégén az ifjúság hathatós segítségével és támogatásával két örvendetes esemény is történt.

Egyik, hogy a blog új ruhát kapott, ami igazán ráfért; a régi már kicsit kopottas és viseltes volt. Igaz, csak a színvilágot változtattuk, az elrendezés maradt, a jól bevált dolgot ne bántsuk alapon. Egyébként el vagyok ájulva a blogspot tervező funkciójától; le a kalappal, igazán jól megcsinálták! Minden apróságra figyelve lehet változtatni a hátteret, a szöveget, az elrendezést.

A szakemberem megnézte a statisztikát, amin látszik, hogy havonta kb. 500 ember kis felbontású képernyőn olvassa a blogomat; nekik szerettünk volna kedvezni azzal, hogy nem húztuk széjjelebb az oldalt, ne kelljen vízszintesen is görgetni.

A másik változás az, hogy a KataKonyha végre felkerült a facebookra is! Látom a trendet már hónapok óta, hogy egyre több és több blog olvasható ott, ezért szerettem volna, hogy az enyém is legyen onnan elérhető.

Kérek mindenkit, aki szeret engem olvasni, hogy itt a blogon kattintson a jobb oldalon felül lévő "Tetszik" gombra. Így azon kívül, hogy én is örülök majd, mert szaporodik a blog rajongóinak a száma (húúú, ugye nem vagyok még nagyon elszállva, ugye?:)), a blogomat kedvelők a facebookon azonnal értesülnek minden új bejegyzésről.

Így ennyi most hirtelen, azután jönnek majd a receptek is, megígérem!:)

7 megjegyzés:

duende írta...

Nagyon csinos az új ruci! :)

Bianka írta...

Nekem tetszik :)))

Kiskukta írta...

Nagyon szép az új ruhád!

Anikó írta...

Nekem is tetszik, az új variáció.
Különben is kedvencem a napraforgó,jókedvre hangol, imádok nyáron napraforgó táblák mellett autózni,olyan vidám, élettel teli, soha ne válj meg tőle:-))))

Gizi írta...

Nagyon csini lett az új blogruhád!!!:)

Kata írta...

Duende, Bianka, Kiskukta, Gizi, köszi szépen! Örülök, hogy nektek is tetszik!

Anikó, igen, a napraforgó a kezdettől maradt és maradni is fog! Nem hiszem, hogy meg akarok válni tőle, legfeljebb az adventi időszakra, amikor egyébként is ki szoktam cserélni a fejlécemet.
Köszönöm neked is a dicséretet!

Renata Kalman írta...

Szép az új ruha!
A Facebook-on pedig mindjárt megkeresem a konyhádat!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin