2020. február 1.

Juhtúrós rakott fusilli




Hozzávalók
12 dkg juhtúró
25 dkg tejföl
1 lila hagyma
1 csokor snidling
2 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
3 közepes paradicsom
20 dkg szezámfusilli

őrölt bors
olaj

A lila- és fokhagymát, valamint a snidlinget felaprítjuk. A tésztát a csomagoláson feltüntetett módon feltesszük főni. A sütőtálat zsiradékkal kikenjük.
A tejfölt 1 evőkanál olajjal és a juhtúróval összekeverjük. Beleszórjuk a hagymákat és a zöldeket, sóval, borssal ízesítjük. A paradicsomot felkockázzuk.
Amikor a tészta roppanósan puha, leszűrjük, majd a fűszeres krémbe kavarjuk. A sütőtálba borítjuk, a tetejére tesszük a paradicsomdarabokat. Némi sózás és borsozás után 200 fokos sütőben 35 perc alatt megpirítjuk.

1 megjegyzés:

talliewachter írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin