2011. május 6.

Májusban is Kifőztük, hogy mit főzzünk:)




Megjelent és már letölthető a Kifőztük legújabb, májusi száma. Minden van benne, mi szem-szájnak ingere; a tavasz beköszöntével újra színes ételekkel kényeztethetjük magunkat és szeretteinket. Az összes szokásos rovat is megtalálható, érdemes az újságért ellátogatni az oldalra.

Van még egy fontos információ: most utolsó alkalommal, közkívánatra bő 1 hónap időtartamra, elérhetővé válnak az újság eddigi számai. Június 15-ig ingyenesen letölthetők, utána már csak a receptek lesznek a honlapon, amelyeket igyekszünk folyamatosan feltenni. Június 16. után mindig csak az utolsó 4 újság lesz elérhető, letölthető. Emiatt elképzelhető, hogy kicsit lassabb lesz az oldal, kis türelmet kérünk mindenkitől!

Ebben a számban 3 receptem van, mindegyik kedves, de képileg a következő tetszik a legjobban. Az hogy mi van a tányérban, az újságból kiderül;)

3 megjegyzés:

Anikó írta...

Kata, most először nem lehet letölteni az újságot, eddig mindig pár perc alatt sikerült, most az atyaúristennek sem megy, állandóan jelzi, hiba az oldalon, na akkor most mi van????
Századszorra próbálom.:(((((
A beírásokból úgy látom másoknak sem megy:-((((((

Anikó írta...

Mégis sikerült, bár nem tudom, hogy
a századik kattintás után egyszercsak bejött és jobb egér, mentés másként és ott volt, eddig sokkal egyszerűbb és simább volt, de a lényeg, hogy itt van. Most neki állok a böngészésnek, és elnézést a türelmetlenségért, de nagyon szeretem az újságotokat, szomorú lennék ha nem lenne meg mind:-)))))))))))))

Anikó írta...

Ez a szám is nagyon jó, tele van ötlettel, egyik recept jobb mint a másik, szóval gratula:-))))

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin