2010. február 20.

Megérkeztek a szalonnák!


Ma reggel vették le a füstről az idei pácolt húsos szalonnánkat, délben már itthon is volt. Ugyanazzal a technikával készítettük, mint tavaly, remélem, ugyanolyan finom is lesz. Abszolút ki tudtuk vele váltani az üzletben vásárolható bacon-t, ráadásul tudjuk, hogy semmi tartósítószer nincs bennük.

Egyelőre még a padlásra tettük, nagymamám mindig azt mondta, hogy "ki kell fagyni" a szalonnának. Én azért remélem, hogy fagyni már nem nagyon fog az idén, viszont kb. 1 hónap pihentetés kell neki. Nagyon várom, mert a tavalyi 2 darabból már csak 20 dekányi van...

11 megjegyzés:

Kiskukta írta...

Merénylet!:D

Thrini írta...

Ezeken el leheteni éldegélni egy ideig...:))

Receptgyűjtő írta...

Gyönyörűek!!! :-)

Daisy írta...

Azt a maradék 20 dekányit én még nagyon be tudnám osztani.

Gabojsza írta...

Hűha! Csodásan néznek ki!:-)))

Gizi írta...

Gyönyörűek lettek!!! Most irigykedem egy kicsit!!!:))

Kata írta...

Köszönöm lányok! meg akartam osztani veletek az örömömet:)

Viki írta...

Kata! ezek gyönyörüek. A mieink is kb a jövő héten jönnek haza. Még nekem is van egy parányi a tavalyiból, de nagyon vigyázok rá :))

szepyke írta...

Jéééééézus anyám! Kata, ez a kép... Gyilkos!:)))))

chriesi írta...

Huujuj ez több mint fantasztikus. :D

Gyöngyi írta...

Ha küldenél, nem tiltakoznék..

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin