Ma reggel vették le a füstről az idei pácolt húsos szalonnánkat, délben már itthon is volt. Ugyanazzal a technikával készítettük, mint tavaly, remélem, ugyanolyan finom is lesz. Abszolút ki tudtuk vele váltani az üzletben vásárolható bacon-t, ráadásul tudjuk, hogy semmi tartósítószer nincs bennük.
Egyelőre még a padlásra tettük, nagymamám mindig azt mondta, hogy "ki kell fagyni" a szalonnának. Én azért remélem, hogy fagyni már nem nagyon fog az idén, viszont kb. 1 hónap pihentetés kell neki. Nagyon várom, mert a tavalyi 2 darabból már csak 20 dekányi van...
Egyelőre még a padlásra tettük, nagymamám mindig azt mondta, hogy "ki kell fagyni" a szalonnának. Én azért remélem, hogy fagyni már nem nagyon fog az idén, viszont kb. 1 hónap pihentetés kell neki. Nagyon várom, mert a tavalyi 2 darabból már csak 20 dekányi van...
11 megjegyzés:
Merénylet!:D
Ezeken el leheteni éldegélni egy ideig...:))
Gyönyörűek!!! :-)
Azt a maradék 20 dekányit én még nagyon be tudnám osztani.
Hűha! Csodásan néznek ki!:-)))
Gyönyörűek lettek!!! Most irigykedem egy kicsit!!!:))
Köszönöm lányok! meg akartam osztani veletek az örömömet:)
Kata! ezek gyönyörüek. A mieink is kb a jövő héten jönnek haza. Még nekem is van egy parányi a tavalyiból, de nagyon vigyázok rá :))
Jéééééézus anyám! Kata, ez a kép... Gyilkos!:)))))
Huujuj ez több mint fantasztikus. :D
Ha küldenél, nem tiltakoznék..
Megjegyzés küldése