2010. július 16.

Sárgabarack fagyi


A málnafagyi mintájára készült, pici módosításokkal. Miután a baracknak nincsen olyan erős aromája, mint a málnának, annyira finom nem volt ugyan, viszont bőven benne van a kellemes kategóriában, ezért lejegyzem a hozzávalókat.

Hozzávalók:

4 dl sűrített tej
1 teáskanál vanília kivonat
csipet Himalaya só
csipet szegfűszeg
4 tojássárgája
5 dkg cukor

25 dkg nagyon érett sárgabarack
1 lapos evőkanál cukor
2 evőkanálnyi citromlé

Az elkészítését lásd a málnafagyinál!

4 megjegyzés:

Gizi írta...

Nagyon finom lehet ez a barackos fagyi is. Jól jött volna ma ebben a melegben!!!!
Holnap szedem a málnát, és lehet útnak indulok vele hozzád, te meg cserébe elkészíted a fagyit.:)) Nem laksz te olyan messze, hogy érdemes legyen nekem félóránként kevergetni.:)

Bianka írta...

Nagyon finom lehet, igazán ennék most belőle

szemirámisz írta...

Ebben a hőségben minden fagyi jöhet, a gyümölcsösek meg pláne előnyben vannak! :))

Kata írta...

Gizi, gyere, mikor érkeztek?:)

Bianka, köszi!

Szemi, most nálunk is gyümölcsösök jönnek.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin