2010. október 29.

Kifőztük Karácsony - most már élesben!


Nemrég még a munkálatokról számoltam be. Utána begyújtottuk a "rakétákat" és gyorsan befejeztük a munkát, hogy minél hamarabb elkezdhessük a lényegi dogot: az adománygyűjtést.

Nagyon fontos manapság, hogy az, aki megteheti, adjon a másik embernek a sajátjából, még ha egy kicsit is... Közeledik az az ünnep, ami sok ember életében - köztük az enyémben is - a legfontosabb: a karácsony. Itt a blogon már többször beszámoltam róla, különböző játékok és kérdezősködések apropóján, hogy nálunk ez az az ünnep, amikor összejön a nagy család, együtt vagyunk, együtt nevetünk, együtt örülünk. És mindezt díszített asztalnál, jóízű falatozás közben tesszük.

Az erre az alkalomra nagyjából 100 gasztrobloggerrel kibővült Kifőztük csapata azt szeretné, ha minél több olyan gyerek is terített asztalnál ülhetne családjával karácsonykor, aki a mi segítségünk, az Önök segítsége nélkül ezt nem tehetné meg. Ezért kérünk minden kedves Olvasót, hogy segítsen! Nincs minimális összeg ezúttal, mindenki saját maga dönt az adomány összegéről. Cserébe pedig kap egy finomságokkal és ötletekkel teli letölthető füzetet, amibe a résztvevő bloggerek a receptek és a fényképek mellé a szívüket is odatették. Ha belenéznek ide, akkor bizonyára pillanatok alatt lehet dönteni.

Köszönjük minden leendő megajándékozott nevében!

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin