2010. október 20.

Kifőztük Karácsony


Közeledik a bloggerek példátlan összefogásából induló jótékonysági akció!

115 blogtulajdonos mondott igent arra a felkérésre, mely szerint adomány fejében letölthető gasztromagazinba igényes, karácsonyhoz köthető receptet, ötletet kért a Kifőztük csapata. Ezeket az írásokat és a hozzájuk tartozó képeket még talán a havonta megjelenő újságnál is gondosabban szerkesztette a csapat; a végeredmény pedig - majd megláthatja mindenki, már majdnem finisben vagyunk vele - magáért beszél, felveszi a versenyt bármilyen profi, drága kiadvánnyal!

Tette ezt a csapat azért, hogy több gyereknek legyen karácsonya, érezzék, hogy ünnep van. Évről-évre rosszabb a helyzet, kétségbeesett családok keresik a kiutat a szegénységből, a gyerekek pedig szenvedő alanyai lettek az országban, a világban terjedő válságnak.

Szeretnénk, ha majd elindul az akció, minél többen terjesztenétek a hírét, hogy minél több mosolyt tudjunk varázsolni az arcokra!

Itt található bővebb információ.

3 megjegyzés:

szepyke írta...

Kezdőőőőődik.....:))))

Anikó írta...

Itt nálad elolvastam az akcióról szóló információt és feliratkoztam a listára, majd értesítenek és természetesen adományozok és letöltöm a karácsonyi számot is.

Kata írta...

Szepy, igen:)))

Anikó, köszönöm, illetve köszönjük azok nevében is, akik majd a kedvezményezettek lesznek!:)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin