2010. június 5.
Mojito-hab
Isteni finom édesség, Stahl-recept eredetileg. Finom, hűsítő, de vigyázat; ütős!! Jó sok szesz van benne, csak felnőtteknek ajánlott.
Hozzávalók:
8 evőkanál fehér rum
4 evőkanál porcukor
1 lime reszelt héja és leve
3 dl habtejszín
1 csipet só
mentalevél és babapiskóta a tálaláshoz
A rumot a cukorral jól elkevertem egy kézi habverő segítségével. Hozzátettem a lime héját és levét, valamint a habtejszínt és a sót. Habverő segítségével lágy habot vertem belőle, majd 4 pohárba osztottam, hűtőbe tettem néhány órára.
Tálaláskor meghintettem szeletelt mentával és babapiskótát tettem mellé.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
6 megjegyzés:
Húúú, hűűű, anyáááám! :)
Nagyon bírom a mojitot, ez is tuti lehet. :)
Azt a mindenit.
Mi ma italban mojitot készítettünk, nekem alkoholmenteset :)))
Hűűű ez nagyon frappáns :) Szuper!
Köszi a jó ötletet (Stahlnak is), a jövő heti vendégvárásnál bevetem.
Milyen jó, hogy nagykorú vagyok, legalább erre nyugodtan "rácuppanthatok." Nagyon "guszti" a fotó.Gratulálok:)))
Csipet, én is nagyon szeretem, ez nagyon tuti!
Bianka, akkor hasonlót gondoltunk ki:)
Livi, piszok hamar készen van, semmi macera, tényleg.
Ildikó, szívesen:)
Iván, nagyon kedves vagy, köszönöm:)
Megjegyzés küldése