2010. június 13.

VKF emlékeztető!!!


Kedves Hölgyek és Urak, finisbe érkeztünk! Majdnem egy hónappal ezelőtt biztattam mindenkit arra, hogy rakjunk tüzet a szabadban. Jövő hét végén várom az elkészített ételeket és a főzésről-sütésről szóló élménybeszámolókat, illetve ha valaki közben valamilyen ezzel kapcsolatos versenyen vagy fesztiválon vett részt, akkor ne habozzon, minél előbb tegye közre a beszámolóját, nehogy elfelejtse addig a lényeges dolgokat:)

Kértétek anno a kommentekben, hogy rendeljem meg a jó időt; remélem, nem panaszkodtok, mert valóban kiváló idő lett a kinti foglalatosságokra, sőt, időnként talán még túlságosan is:)

Remélem, minél kevesebben kértek felmentést a feladat alól, hiszen adtam kiskapukat is. Aki erre nem emlékszik, olvassa át még egyszer figyelmesen a kiírást. Ha valakinek nincs blogja, küldje el bátran a pályaművét, amit az adott jeligével megjelentetek itt nálam. Kérlek benneteket, adjatok nekem minél több munkát! Tudjátok: itt nincsenek vesztesek, csak győztesek vannak, azok pedig mi vagyunk, mert az elkészült gyűjteményből tudunk majd profitálni egész nyáron.

A füst legyen veletek, 1 hét múlva találkozunk!

5 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Tényleg nagyon jó, hogy adtál kiskapukat: a kertben még múlt héten gumicsizma kellett a belvíz miatt :-( Most meg nézegetjük a romjait.

Marad a tepsi meg a fazék, brühühü :-(((

De marad a tepsi meg a fazék! :-))

Kata írta...

Viki, nagyon sajnálom:( remélem, a felújítások nem mentek kárba...
Látom, azért optimista vagy:D

Bianka írta...

Most küldtem el az e-mailt :)))

Chef Viki írta...

A kertnek reszeltek, a házban emiatt is őrült lassan haladunk - mert a vízzel is bajlódni kell.

Lassan csak a végére érünk - ha más, az erőnk fog elfogyni.

Kata írta...

:((

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin