2010. szeptember 17.

Segítsüti újra!


Nemisbéka nem is sokat pihent az előző akció befejezése után. Egyet gondolt és megszervezte a tavaszi akció 2. felvonását.

A felkérésre 27 másik gasztroblogger vette ezúttal kezébe a fakanalat, hogy isteni finomságokat ajánljon a licitálóknak. Szívem szerint az összes süteményt hosszú sorokban méltatnám, de meghagyom, hogy mindenki válassza ki a neki leginkább tetszőt.

Mivel mi, "az öregek" ezúttal nem vettünk részt a sütésben, ezért szeretném virtuálisan átadni a stafétát Mohának!:) Kicsit elfogult vagyok vele szemben, egyrészt mert volt szerencsém személyesen is megismerni, másrészt pedig kipróbáltam már jó néhány finomságot a blogjáról, és mindegyikkel maximálisan elégedett voltam. Remélem, hogy Frankfurti grillázskoszorújával sokaknak belopja magát a szívébe, és még nagyon sokan nyomják meg ezen az oldalon a licitálj gombot ennek hatására.

Aki még nem tette meg, feltétlenül nézze meg az árverés honlapját; mindenképpen érdemes, hiszen az összegyűjtött pénzt most is koraszülött csöppségek kapják.

3 megjegyzés:

Moha írta...

Kata nagyon köszönöm a kedves ajánlást!

Kata írta...

Csak mert megérdemled:))

szepyke írta...

:)))

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin