2011. január 23.

Felhívás! Legyél te is részese az idei adománygyűjtő akciónak!


Idén is lesz Kifőztük Karácsony!

A 2010-es akcióban 115 blogger közreműködésével közel 1,5 millió forintot gyűjtöttünk a Magyarországon élő éhező gyermekeknek és családjaiknak a Kifőztük Karácsony kiadvánnyal.


Úgy gondoltuk, hogy idén is elkészítünk egy adománygyűjtési számot. Ehhez várjuk azon bloggerek jelentkezését, akik részt szeretnének venni az adománygyűjtésben.


Csatlakoztunk a Segítsütit és a Sok kicsit megszervező és lebonyolító

Az alapítvány elkülönített alszámlájára fog befolyni az adományozóktól a pénz, és minden forintból a meghatározott célra fognak menni a megvásárolt tárgyak, felszerelések. A Kifőztük oldalára felkerülnek majd sorban a számlák és a beszámolók a teljesítésről.

A támogatandó szervezetet keressük. Amint megvan az együttműködés, tájékoztatunk mindenkit, hogy kinek a javára fog az idei Kifőztük Karácsonyra beérkező adomány menni.

Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni az akcióhoz, és receptet, anyagot szeretnének küldeni a következő Kifőztük Karácsony adománygyűjtési különszámába!


Jelentkezési határidő: 2011. február 8.A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre várjuk:Kérjük, hogy az e-mailben add meg a blogod nevét, elérhetőségét is! Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin