2009. január 10.

Megérkezett!


Még decemberben neveztem be Tintaleveshez egy nyereményjátékra, a díjak gasztrós kiadványok voltak. Karácsony másnapján benéztem a blogra, és nagy örömmel láttam a nevemet a nyertesek között.

Izgatottan vártam (habár láttam a kiadvány címlapját a fényképen a posztban), hogy vajon mi lesz a belső oldalakon? Tegnap meg is érkezett, egy portobello gombás, jókívánságokat tartalmazó képeslappal egyetemben. Gyorsan át is lapoztam: valóban, 15 mesés recept Gordon Ramsay új könyvéből; leves, saláták, köretek, húsok, sós lepény és édességek... hmmm, nem rossz válogatás!

Eszter, köszönöm szépen ezúton is az ajándékot és a jókívánságokat!

Megjegyezném még, hogy Eszter blogján - sok jó recept között - van egy fantasztikusan finom mogyorótorta, amit decemberben megsütöttem. Annyi változtatás volt, hogy ricotta helyett durvább szemű túrót használtam, valamint mellé én is tejfölt kevertem mézzel. Sajnos fénykép nem készült róla, de mindenkinek csak ajánlani tudom!

5 megjegyzés:

Gabriella írta...

Gratulálok!!!

Névtelen írta...

Örülök, hogy sikerült a postának leszállítani a küldeményt, amelyben egészen megvalósíthatóak a receptek Gordontól, jónéhányhoz nagy kedvet kaptam én is. Használd örömmel! Üdv, Eszter

Kata írta...

Gabriella, köszi!

Eszter, én is úgy látom, hogy normál hozzávalók vannak túlsúlyban, tényleg megfőzhetőek nálunk is. Köszi!

Milene írta...

Gratulálok!

Kata írta...

Citromfű, köszi:))

Jaj, neked (is) tartozok, most kicsit sűrűbb a program, de nem felejtettem el...

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin