2011. január 6.

Megjelent a Kifőztük ez évi 1. száma!


Új hónap, sőt új év is van, így az újság II. évfolyamának legújabb száma is felkerült az éjszaka a weboldalra.

Van szerencsém részt venni a lapok előkészítésében, benne vagyok a korrektor-csapatban. Amikor készült ez a szám, akkor végig az járt az agyamban, hogy "ezt is el kéne készíteni, azt is meg kéne főzni, hűűű, ezt jó lenne megkóstolni..." Végül a narancsos almasalátát "teszteltem", amit elkészíteni sem volt hosszú idő, megenni pedig seperc alatt sikerült itthon kettőnknek. És természetesen a saját ételeimet is megfőztem, a kétféle levest, és nagyon finom csirkeszárnyakat sütöttem mellé.

A csapat tagjai közül többen "fánkoztak" az újságban. Tudjátok, jön a farsang, a hagyományokat pedig ápolni kell...és milyen jó dolog az, hogy követjük a szokásokat, ráadásul finomakat eszünk:)
Érdemes lesz többet kipróbálni közülük, és tudjátok, ha kérdésetek van a receptekkel kapcsolatban, azt feltehetitek a Kifőztük oldalán is, vagy akár a blogokon is, esetleg levélben. Mindannyian a csapatban szívesen várjuk az észrevételeiteket, visszajelzéseiteket!

Amikor tegnap este megnéztem a kész újságot, nagy elégedettséget éreztem; igazán szuper lett! Minden hónapban szépülünk, mindig van egy kis újdonság. Remélem, ti legalább annyira várjátok az aktuális, új számokat, mint amennyire mi készülünk vele. Így azután nem ajánlhatok mást, csak azt, hogy innen kattintsatok az oldalunkra, és töltsétek le a legújabbat!

4 megjegyzés:

Anikó írta...

Kata, eddig is isteni volt minden szám, de most ez a II./1. egyenesen szuper, szinte minden recept csúcs, valahogy mindegyik a szám ízéhez passzoló,nem győztem mindegyiket átnézni, meg is fogom csinálni,egy órája töltöttem le, azóta böngészem, gratulálok az egész csapatnak, szuperek vagytok és nagyon köszi:-)))))

Gesztenye receptjei írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Gesztenye receptjei írta...

Már el is készítettem a kelkáposzta krémlevest, picit változtattam rajta, isteni finom lett, köszönöm a receptet itt is.
http://gesztenyeblog.blogspot.com/2011/01/kelkaposzta-kremleves.html

Kata írta...

Anikó, köszi, nagyon aranyos vagy! Remélem a csapat nevében, hogy ízleni fognak az ételek!:)

Szia Gesztenye! örülök, hogy legalább ide tudok írni neked, mert a blogodba valahogy nem sikerül:((
Örülök, hogy elkészítetted és annak is, hogy ízlett nektek is:) és az, hogy változtattál rajta, abszolút nem probléma; én képtelen vagyok gyakorlatilag bármely receptet változtatás nélkül elkészíteni;)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin