Kaptunk egy zacskó nagyon finom, friss tepertőt a hétvégén. Tegnap már látszott, hogy ezzel az adaggal ketten nem birkózunk meg úgy, hogy ropogós maradjon, ezért a felét pépesítettük, és vacsorára, reggelire tepertőkrém készült belőle.
Hozzávalók:
20 dkg tepertőpép, 2 kemény tojás apró kockákra vágva, 2 evőkanál tejföl, 1 púpos kávéskanál mustár, 5 szál petrezselyemzöld apróra vágva, 1 kisebb lilahagyma apróra vágva, csípős paprika apróra vágva, só, bors
A hozzávalókat villával alaposan kikeverjük, (pirítós)kenyérre kenjük, és felfaljuk:)
Jó étvágyat!
Hozzávalók:
20 dkg tepertőpép, 2 kemény tojás apró kockákra vágva, 2 evőkanál tejföl, 1 púpos kávéskanál mustár, 5 szál petrezselyemzöld apróra vágva, 1 kisebb lilahagyma apróra vágva, csípős paprika apróra vágva, só, bors
A hozzávalókat villával alaposan kikeverjük, (pirítós)kenyérre kenjük, és felfaljuk:)
Jó étvágyat!
3 megjegyzés:
tetszett
örülök neki:) egyébként tényleg nagyon finom, és most jön a szezonja!
Tényleg majdnem detto ugyanaz! :)
Megjegyzés küldése