2010. szeptember 1.

Grillezett császárhús


Még egy Kifőztük-ös recept, hátha valaki melegedni szeretne a grillsütő mellett:)

Nagyon egyszerű és mégis nagyon finom ennivaló, a titok az alapanyagban rejlik: a császárhúsban. Miután gazdagon van benne zsírtartalom - a fogyókúrázók lapozzanak!:) -, azért nagyon alkalmas a kerti sütögetésre. És talán még annyit, hogy kevés kész fűszerkeveréket használok, de ez a sertés fűszersó nagyon bevált nálunk, gyakran használom.

És egy titok: jön, jön, jön a következő újság;)


A császárhúst kb. félujjnyi szeletekre vágjuk. Megszórjuk mindkét oldalát sertés fűszersóval és kb. 1 órát állni hagyjuk.
Nyársra húzzuk és faszénparázson megsütjük. Nagyon egyszerű és nagyon finom étel!

Elég jól csöpög belőle a zsír:) A képen jobb oldalon lévő kis tálka arra szolgált, hogy az enyhén megdöntött grillező rostélyról abba folyt ki a zsír nagyobb része, nem pedig a parázsra.

7 megjegyzés:

Edó írta...

Hú de guszta!!!De megenném:)

Dia írta...

Annyira jó ez a sütőtök! Most már Nekem is lehet ilyenem a kertben! :-)

Ami írta...

Nagyon gusztusos! :)

Bianka írta...

Mennyei, férfiak álma na me a miénk is :)

Raindrop írta...

Hát igen!
Most görbült le a szám...
Mennyire imádom, de nem ehetek belőle. Nézni lehet? :(
Jaj, olyan szép!

Livi írta...

Jöhet ide is! :) Nagyon finom lehet!

Kata írta...

Lányok, csak tessék, vegyetek belőle!:)

Raindrop, sajnálom:(

Dia:-DD

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin