2009. július 14.

Ajánló


Már fent van a blogon, de most rengeteg zöldbab van, itt az ideje a svábpaszulynak, ilyenkor, friss babból a legfinomabb!

Ma éppen ezt főztem. Amikor ennyire meleg van, akkor a rántással együtt egy evőkanál ecetet is szoktam beletenni, jól jön a savanykás íz. Próbáljátok ki!

7 megjegyzés:

Wise Lady írta...

Ó ezt anyukám is főzi és imádom.
Mi még tejfölt is szoktunk tenni bele.

Cukroskata írta...

A nagymamám krumplit is tett bele.

Garffyka írta...

Ez így jó, ahogy van. Kérhetek egy tányérkával? :)

Chef Viki írta...

Erről még nem is hallottam! Milyen remek étel! Szívesen megkóstolnám :-)

Mian írta...

Jöhet ez is!!! :)
Már gyorsan nönek a babjaim a kertben! :))) Alig várom, hogy szedhessem!

trinity írta...

Én is tejföllel főzöm-lesz a napokban....

sedith írta...

Ezt most idemásolom, mert tegnap nagy ügyesen az eredeti recepthez írtam!:P

"Épp az előbb gondoltam Rád, mi lehet veled, merre lehetsz... Persze, tudom, hogy írtál, de tőlem eltűntél az utóbbi időben! Én meg kirándultam, most meg alig érem utol magam.:P:D.

Hmm, hoyg megkívántattad velem a paszulyfőzeléket. Mert mi ez így hívjuk, és valóban, zellerzöld muszáj bele, anélkül nem ugyanolyan! Én jó fokhagymásan szeretem és nem feltétlenül teszek bele húsfélét, kolbászt. A szalonnát általában igen. Volt, hoyg sok babot fagyasztottam télire, és olyankor, amikor a "pasim" nem volt otthon, én mindig ezt csináltam magamnak."

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin