Valamelyik este készült, az "enni kéne valamit" jegyében.
2 nagyobb sárgarépát a reszelő durvább oldalán lereszeltem, 1 közepes lilahagymát apróra vágtam. Az öntet 1 kanál ecet, 2 kanál olívaolaj, só, frissen őrölt bors, néhány csepp balzsamecetkrém (édesítővel vagy pici cukorral helyettesíthető) volt, valamint vágtam hozzá össze 2 szál petrezselyemzöldet.
Ennyi...és mégis nagyon finom!
2 nagyobb sárgarépát a reszelő durvább oldalán lereszeltem, 1 közepes lilahagymát apróra vágtam. Az öntet 1 kanál ecet, 2 kanál olívaolaj, só, frissen őrölt bors, néhány csepp balzsamecetkrém (édesítővel vagy pici cukorral helyettesíthető) volt, valamint vágtam hozzá össze 2 szál petrezselyemzöldet.
Ennyi...és mégis nagyon finom!
1 megjegyzés:
Nagyonj szép, nagyon guszta! Imádom a sárgabékát... :)) Főleg így nyersen.
Megjegyzés küldése