2010. január 19.

Kreatív blogger díj


Nem is tudom, biztosan?...néha úgy érzem, hogy igen, máskor pedig irtó messze állok tőle. Igaz, ha nagyon kell, jól összekapom magamat, ha lehet lazítani vagy hárítani, arra is képes vagyok:)
Na tessék, itt egy bónusz titok rólam:)

Mindenesetre 3 blogger találta tegnap úgy, hogy megérdemlem ezt a díjat: Andi, Timcsi és Renáta. Itt is és most is nagyon köszönöm nekik, mert ezt még nem kaptam meg. Annak idején, amikor indult a blogom, írtam már 7 dolgot magamról, most próbálok még összeszedni ugyanennyit.

De először a szabályok:

1. Be kell linkelnem azt, akitol kaptam.
2. Írnom kell magamról 7 dolgot, amit mások érdekesnek találhatnak rólam.
3. Tovább kell adnom 7 „blogbarátnak”.
4. Be kell linkelnem oket.
5. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról.

A TITKOK:

- Szemüveges vagyok tini korom óta, nélküle nem igazán látok messzire.

- Nehezen válok meg tárgyaktól; képes vagyok inkább ezerszer átpakolni, de mégsem dobok ki sok mindent, pedig az eszemmel tudom, hogy már többé nem fog kelleni.

- Nagyon szeretek olvasni és újabban egyre jobban szeretek filmeket is nézni, rám ragasztották a gyerekeim a mozizási őrületet. Viszont nagyon bosszant, ha egy jó könyvet csapnivaló filmként látok vissza...

- Ha egy könyveket vagy különleges élelmiszereket vagy konyhafelszereléseket áruló üzletbe tévedek be, akkor ember legyen a talpán, aki onnan egyhamar ki tud cibálni! Szeretek mindent kézbe fogni, megnézni, elolvasni; a többiek fogják a fejüket, látják sötét jövőjüket (csak azt nem, mikor tudunk onnan továbbmenni).

- Szeretek vendégeket fogadni; olyankor lázban égek, sokáig tervezem, mit fogok készíteni.

- Néhány hónappal ezelőttig a fényképezőgépet egy kattintgató eszköznek tekintettem. Mostanában kezd érdekelni, hogy mit lehet kezdeni vele, sőt kacérkodom a gondolattal, hogy elolvasom a kezelési utasítását is, hátha ki lehetne még hozni belőle valamit.

- Egyre inkább foglalkoztat egy nagyobb méretű saját kert létrehozása és egy ökoház építésének a terve, de ezek sajnos nem a közeljövőben fognak megvalósulni...

Továbbadnám Gabriellának, Gabojszának, Mammának, Thrininek, Alíznak, Flat-Cat-nek és Tündérnek.

10 megjegyzés:

dortimcsi írta...

Hasonlóan vagyok én is, min te..Ha beszabadulok egy könyvesboltba, tuti elvesztem:) Amikor legutóbb Szegeden jártam, csak be akartam ugrani néhány percre az egyik kis könyvesboltba, mert az egyetemre menet utamban volt. Majd egy órát nézelődtem, beszélgettem az eladóval...:D A TO majdnem bezárt, barátnőmtől meg késtem majd egy órát :S:)
Különleges élelmiszerek boltja? Vidékiként sokszor olvastam ámulattal a Culinarisról vagy az Ázsia-ról....Igazi kínzás volt, hogy első alkalommal mindkét helyről egy idő után kivonszoltak: a menjünk már, meddig nézelődsz még felkiáltásokkal....
Már előre félek február 27-től: újra Pesten, újra Culinaris és Ázsia:)

Kata írta...

Timcsi, én a Culinárisban még nem voltam, mindig elfelejtem megnézni, mi a pontos címe meg hogy jutok el oda; így jártam másfél héttel ezelőtt is... De jó lesz neked február végén:)))

Chef Viki írta...

:-)))

1., 2., 4., 5. - stimmt :-)))

Flat Cat írta...

Köszönöm a díjat, nagyon kedves Tőled, hogy rám gondoltál! Igazán megtisztelő! :)
Mi is nagy rajongói vagyunk az ökoházaknak(bár a költségei miatt a megvalósítás nálunk is egyelőre csak hiú ábrándnak tűnik, sajnos...), és úgy látom, a konyhai felszerelésekhez is hasonlóképpen vonzódunk! :)

Lilla írta...

én is vak vagyok szemüveg nélkül :-) és én is tini korom óta.
mérhetetlenül csodálkozom azon amikor kap vki egy mínuszos szemüveget és nem hordja csak "ehhez meg ahhoz", attól h hordja nem romlik tovább. és nem szeretnek élesen látni?! nekem minden új szemüveg egy élmény, hogy wow, ennyire homályosan éltem eddig??!!!!

Gabojsza írta...

Kata, köszönöm! Igazán kedves vagy:-)

Thrini írta...

Kata, köszönöm a díjat! Jól esik, hogy gondoltál rám! :)

Kata írta...

Viki, akkor van néhány közös tulajdonságunk:)

Flat Cat: tudod, aki megérdemli:) Ez az ökoház dolog kb. fél éve kezdett izgatni, de egyre inkább érdekel; még van némi időnk rá - kevesebb, mint nektek -, de hátha egyszer mégis bejön...

Lilla, ez a szemüvegesség összetett dolog, én sem rohanok mindjárt másikat csináltatni. Pedig tényleg jó élesen látni!

Gabojsza, Thrini, örülök, hogy örültök; csak azt tudom írni nektek is, mint feljebb: mert megérdemlitek!

Alíz, Erdélyből írta...

Hihi, köszönöm. :) Most megint ezerrel szerkesztek, de jövő hétre apad a munka és akkor kiteszem. :) Ismételten köszönöm az elismerést.

Gabriella írta...

Édes vagy és köszönöm... Igyekszem megválaszolni, de késni fogok vele....

Kedden megszületett Tamaránk, úgyhogy most nincs nagyon idöm blogozni. Isteni érzés ismét anyának lenni!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin