2010. május 5.

Szezonnyitó tárcsán sütés

Szép idő volt hétvégén, ezért az ebéd egy része a kertben készült, a férjuram hathatós közreműködésével.

Tarját sütöttünk, amit mustáros-olajos-olaszos pácban érleltünk előtte. Néhány szeletet apróra vágtam, abból lett a répás ragu, majd előfőzött krumplit sütöttünk pirosra a végén.
Volt még birsalmaleves, pesztós krumplisaláta és majonézes zöldbab is, a desszert pedig a gesztenyepüré torta volt.

Mit mondjak? nem haltunk éhen:))



8 megjegyzés:

Ami írta...

Erről álmodok már pár hete... Sajnos, mi 3. emeleten lakunk, és már nyúzom Anyosomékat, hogy csinálnjunk már ilyen tárcsás húsokat.
De irigyellek ;) , nagyon finom lehetett!!!!

Bianka írta...

ÁÁÁÁ Imádom
Apósék telkén is tárcsán sütjük a husikat :)

Kiskukta írta...

Úhh, de jól néz ki minden! Hát pazar ebédetek volt!

Chef Viki írta...

Áááááá, valami ilyesmit képzeltem el! A krumpli fotója most jobban lázba hozott, mint a hús :-))

Csurog a nyálam, imádom ezt az aprószemű krumplit!

Ízlésszindróma írta...

hát nem mondom, nyeldekelek rendesen:)))

Gizi írta...

Nem fogod elhinni, de vasárnap mi is tárcsán sütöttük meg a húst, csak még nem tettem fel.

Eszméletlen guszta!!!! Krumplit még soha nem sütöttünk, köszi az ötletet!!!

egycsipet írta...

Azon agyalok, hogy ha mi most füvesítettünk, akkor vajon a tárcsát hova tesszük majd nyáron? :O

Guszta étkek, a répás ragu nekem új, finom lehet! :)

Kata írta...

Ami, meg kell győzni anyósékat mihamarabb...

Bianka, akkor nektek szerencsétek van!:)

Kiskukta, igen!!!

Viki, a krumpli az én elképzelésem volt, sok mindenhez használom ezt a fajtát, akár sütőben is.

ÍSZ., szegény te, meghívjunk legközelebb?:)

Gizi, majd megyek hozzád leskelődni:)

Csipet, csak maradt egy kis hely, ahová le tudjátok tenni azt a tárcsát... Répás ragut gyakran csinálok, nálunk ipari mennyiségű répa fogy évente.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin