Szép idő volt hétvégén, ezért az ebéd egy része a kertben készült, a férjuram hathatós közreműködésével.
Tarját sütöttünk, amit mustáros-olajos-olaszos pácban érleltünk előtte. Néhány szeletet apróra vágtam, abból lett a répás ragu, majd előfőzött krumplit sütöttünk pirosra a végén.
Volt még birsalmaleves, pesztós krumplisaláta és majonézes zöldbab is, a desszert pedig a gesztenyepüré torta volt.
Mit mondjak? nem haltunk éhen:))
Tarját sütöttünk, amit mustáros-olajos-olaszos pácban érleltünk előtte. Néhány szeletet apróra vágtam, abból lett a répás ragu, majd előfőzött krumplit sütöttünk pirosra a végén.
Volt még birsalmaleves, pesztós krumplisaláta és majonézes zöldbab is, a desszert pedig a gesztenyepüré torta volt.
Mit mondjak? nem haltunk éhen:))
8 megjegyzés:
Erről álmodok már pár hete... Sajnos, mi 3. emeleten lakunk, és már nyúzom Anyosomékat, hogy csinálnjunk már ilyen tárcsás húsokat.
De irigyellek ;) , nagyon finom lehetett!!!!
ÁÁÁÁ Imádom
Apósék telkén is tárcsán sütjük a husikat :)
Úhh, de jól néz ki minden! Hát pazar ebédetek volt!
Áááááá, valami ilyesmit képzeltem el! A krumpli fotója most jobban lázba hozott, mint a hús :-))
Csurog a nyálam, imádom ezt az aprószemű krumplit!
hát nem mondom, nyeldekelek rendesen:)))
Nem fogod elhinni, de vasárnap mi is tárcsán sütöttük meg a húst, csak még nem tettem fel.
Eszméletlen guszta!!!! Krumplit még soha nem sütöttünk, köszi az ötletet!!!
Azon agyalok, hogy ha mi most füvesítettünk, akkor vajon a tárcsát hova tesszük majd nyáron? :O
Guszta étkek, a répás ragu nekem új, finom lehet! :)
Ami, meg kell győzni anyósékat mihamarabb...
Bianka, akkor nektek szerencsétek van!:)
Kiskukta, igen!!!
Viki, a krumpli az én elképzelésem volt, sok mindenhez használom ezt a fajtát, akár sütőben is.
ÍSZ., szegény te, meghívjunk legközelebb?:)
Gizi, majd megyek hozzád leskelődni:)
Csipet, csak maradt egy kis hely, ahová le tudjátok tenni azt a tárcsát... Répás ragut gyakran csinálok, nálunk ipari mennyiségű répa fogy évente.
Megjegyzés küldése