2009. április 29.

Valami rendes ennivaló...


...is szokott lenni nálatok? - állított meg az utcán a múltkor egy ismerősöm, aki szokta olvasni a blogomat. Mondtam, hogy csak olyanokat főzök folyamatosan.

Aztán kibújt a szög a zsákból; túl sok fajta ételt főztem rövid idő alatt, náluk 15-20 fajta váltakozik, természetesen a köretek nem ugyanazok, de "furcsaságokat" csak ritkán csinálnak, nálunk meg minden héten van 1-2, sőt mint a beszélgetésünk során kiderült, mindegyiket meg is esszük jó étvággyal. Van egy megszokott bűvkör, a sült hús-rántott hús-pörkölt-húsleves-gulyásleves-túrós tészta-mákos tészta - na egy kicsit túloztam:) -, ami ezen felül van, az már más kategória...

Végignéztem a blogomat, alig van benne igazán különleges étel, a legtöbb az én meglátásom szerint hagyományos, imitt-amott kicsi csavarral. Na ez a tegnapi ebéd is az volt: hagyományos rántott csirkecomb, csak éppen a zsemlemorzsához tettem egy jó félmarék felvagdosott tökmagot. És akkor megint csak valami "különlegeset" ettünk...

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Tuti fincsi volt:D, mondom ezt én a vegán, akire gondolhatod hogy néznek az ismerősei:D

Ancsika írta...

Milyen elvetemült emberek vannak! Nem képesek normális ételeket fözni-enni! Szörnyü!!! :)))) Bár ebben a mai világban minden "furcsaság" megtörténik.
hi-hi

erős ildikó írta...

Szóval furcsa ételeket esztek? Nem is tudtam...)
Jó ez a csirkecomb! Ma nálunk is "rendes" ebéd volt: fasírt.

Kata írta...

Szilda, biztosan nehéz lehet elfogadtatni "normális emberekkel" a másságot...pedig ide előbb vagy utóbb el kell jutni a társadalom nagyobb részének legalább...én bőszen szurkolok nektek is:))

Mian, hát ez van:)

duende írta...

:))))

Jó ötlet a tökmag a bundába, tetszik!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin