Nálunk a hétvégék mindig húzósak: sok emberre sütök-főzök, és ugyanakkor szép nagy adagokat:) Ezért is vettem örömmel a kezembe a Stahl Magazin: Mit főzz hétvégén? különszámát, hátha kapok benne plusz segítséget.
Nem kellett csalódjak, főételekből és desszertekből szép választékot találtam benne, biztosan sorra fog kerülni jó néhány a receptekből.
Tetszik az újság elején a Tudásmorzsák c. fejezet, amelyben többek között megismerhetünk néhány sütőtökfajtát, egészséges fűszerekről olvashatunk, valamint megtudhatjuk a télies ízesítésű, sült tejberizspuding titkát. De a szuperkedvenc oldalak a cékláról szólnak, ahol előbb a zöldségről magáról írnak néhány sort, majd ehhez csatlakozik néhány izgalmas recept a felhasználásáról is.
A magazin az újságos standokon megvásárolható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése