2009. május 6.

Epres banánhab


Játszadoztam még egyet a banánnal, mint a múltkor, csak most 1 banán mellé 5 szem nagyobb, illatos eper került az aprítógépbe.
Alaposan, habosra kevergettem-aprítottam...nagyon finom lett ez is, még jobb, mint a kivis. A banán nagyon jól felhabosodik, és jól tartja magát, lehet látni a fényképen, hogy nem süllyed bele az eperdarab.
Jó étvágyat, ha kipróbáljátok!

8 megjegyzés:

duende írta...

De megenném most! :)

sedith írta...

Szoktam hasonlókat! Múltkor épp rebarbarával, de most nagyon megkívántam ezt. :)

Mian írta...

ma ki is próbálom!!! :)

KataKonyha írta...

Én ma ismételtem, ez volt a reggelim.

Edit, látod a rebarbarával eszembe sem jutott volna (mondjuk majdnem olyan nehéz itt hozzájutni, mint a medvehagymához...). Ehhez is meg kell párolni-főzni, ugye? - bocsi, de ezer éve nem ettem, pedig szeretem a kompótját, de itthon ezügyben élénk ellenállásba ütköztem ráadásul:(

KataKonyha írta...

Mian, majd referálj, jó?

napmátka írta...

Mindenki epret eszik már - irigykedem!! Ráadásul Nálatok banánnal...

KataKonyha írta...

Napmátka, kicsit szégyellem magam, mert ez még nem a jó magyar eper, hanem külföldi, de vasárnap anyák napjára kaptam a virág mellé a családtól. A banánnal meg tényleg azért, mert kíváncsi voltam, hogy tényleg olyan jó alapot ad más gyümölccsel is, mint a kivivel, és tényleg:)

KataKonyha írta...

Duende, kár, hogy nem működik a fényposta, küldenék neked:)))

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin