Az egész család nagyon szereti, mégis valamiért csak akkor készül, ha vendégeket várunk. Most is így történt; meg azt sem akartam, hogy csak hús legyen a saláták mellé.
Hozzávalók:
14 db főtt tojás, kevés mustár, 2-3 evőkanál tejföl, 3 evőkanál alaposan lecsöpögtetett joghurt (vagy sajtkrém), só, bors, apróra vágott snidling és petrezselyemzöld
A tojásokat kettévágtam, kiszedtem a sárgákat egy tálba. Beletettem a joghurtot, a tejfölt, a mustárt, sóztam, borsoztam. Kettészedtem az adagot, feléhez a snidlinget adtam, a másik feléhez a petrezselyemzöldet. Visszatöltöttem a fehérjékbe, tálra tettem.
A maradék krémet a lányom vitte el kenyérre kenni nagy örömmel, a tojásokból egy sem maradt.
Hozzávalók:
14 db főtt tojás, kevés mustár, 2-3 evőkanál tejföl, 3 evőkanál alaposan lecsöpögtetett joghurt (vagy sajtkrém), só, bors, apróra vágott snidling és petrezselyemzöld
A tojásokat kettévágtam, kiszedtem a sárgákat egy tálba. Beletettem a joghurtot, a tejfölt, a mustárt, sóztam, borsoztam. Kettészedtem az adagot, feléhez a snidlinget adtam, a másik feléhez a petrezselyemzöldet. Visszatöltöttem a fehérjékbe, tálra tettem.
A maradék krémet a lányom vitte el kenyérre kenni nagy örömmel, a tojásokból egy sem maradt.
4 megjegyzés:
Ez nálunk is nagy kedvenc, a pasik is imádják. Persze első körben a húsért nyúlnak :-)
Kata, tényleg mennyi finomságot készítettél! Nagyon ügyes vagy!
Bőséges és finom hidegtál-tudnék róla csemegézni!
Ezekből sajnos számolatlanul tudok enni...
Megjegyzés küldése