A recept a novemberi Kifőztük magazinban jelent meg, és Szafi-termékekből készült.
Hozzávalók kb. 15 db-hoz
5 dkg Cocomas kókuszkrém
5 dkg víz
5 dkg paleo mogyorókrém
6 csapott evőkanál Szafi Reform süteményliszt
kb. 1 kávéskanál Szafi Reform négyszeres erősségű édesítő
1 pici csipet só
a bevonáshoz:
8 dkg paleo étcsokoládé
1 teáskanál kókuszzsír
A kókusz- és a mogyorókrémet a vízzel felmelegítjük, az édesítőt, a sót és a süteménylisztet belekeverjük. A langyosra hűlt masszát 2-3 órára hűtőbe tesszük dermedni. Kisebb rudakat formázunk belőle, majd felszeleteljük. Újból lehűtjük, egyesével mindet a kókuszzsírral összeolvasztott csokoládéba mártjuk, lecsöpögtetjük. Dermedés után hűvös helyen, lezárt dobozban tároljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése