Az augusztusi Kifőztük magazinban jelentek meg a termeszetes.com jóvoltából kipróbált Almitas paleo mogyorókrémes receptek, ez a másik finomság, ami ebből készült. A fotózáshoz használt háttér innen van.
Hozzávalók 4 pudinghoz
4 dl kókusztej
10 dkg Almitas mogyorókrém
1 evőkanál eritritol
3 teáskanál zselatinpor
a tálaláshoz:
gyümölcs
mentalevél
A kókusztejet, a mogyorókrémet és az eritritolt addig melegítjük, amíg egynemű folyadékot nem kapunk. A zselatint is hozzávegyítjük, és addig kevergetjük tovább, amíg el nem olvad. Vízzel átöblített formákba osztjuk a krémet, és néhány órát hűtőben dermesztjük. Tálalás előtt rövid időre meleg vízbe mártjuk a formákat, majd a pudingokat tányérokra borítjuk. Friss gyümölcsökkel és mentalevéllel díszítve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése