2018. november 18.

Cordon bleu palacsinta


Nagyon fincsi palacsinta a sós ízek kedvelőinek.



Hozzávalók 4 személyre
8 sós palacsinta
8 vékony szelet prágai sonka
2 gombóc mozzarella
a sütéshez:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj
a tálaláshoz:
tartármártás
rukkola (elhagyható)

A mozzarellát késsel durvára vágjuk. A palacsintákra 1-1 szelet sonkát fektetünk. Gyerektenyérnyi darabon a közepükre szórjuk a sajt 1/8 részét, jobbról-balról kicsit ráhajtjuk a palacsintát, majd a klasszikus módon, kettéhajtva feltekerjük. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük. Tartármártással, rukkolával tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin