2018. december 8.

Szalonnával és kolbásszal töltött csirkecomb



Hozzávalók 2 személyre
2 egész csirkecomb
3 dkg füstölt húsos szalonna
5 dkg füstölt kolbász
néhány zsályalevél

őrölt bors

A megtisztított csirkecombot enyhén sózzuk, bővebben borsozzuk. A bőrét fellazítjuk, és alátömködjük a kisebb darabokra vágott kolbászt és szalonnát. A húst tepsibe fektetjük, kevés vizet öntünk alá, rászórjuk a zsályát, és fóliával lefedjük. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percet sütjük, amíg a hús puha nem lesz. Ezután grill fokozatra kapcsolt sütőben (vagy szabadtéri grillen) megpirítjuk, közben a tepsiben lévő zsírjával locsolgatjuk-kenegetjük. Frissen tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin